Staňte se našimi fanoušky na:

Aspik z kuřecího masa

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso uvaříme s kořením a solí, měkké, ale nerozvařené maso nakrájíme na drobnější kousky Vývar procedíme, odlijeme 1/2 l a necháme prochladnout, do vychladlého vývaru zašleháme 20 g sypké práškové želatiny a necháme chvíli nabobtnat, pak za stálého míchání zahříváme na plotýnce až do rozpuštění želatiny, ochutíme octem, cukrem a solí - lepší je ostřejší chuť . Odstavíme a necháme trochu zchladnout, přidáme nakrájené maso a zeleninu, naplníme misky a necháme v chladničce důkladně ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |28. dubna 2014
OK recept. Odpovědět
Šuldeska |30. září 2013
Jó, to bude zase dobrotka, zkusím to také. Recept OK. Odpovědět
-3 |16. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
honzíček |26. května 2013
supr Odpovědět
sari |25. května 2013
mnam zní to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!