Staňte se našimi fanoušky na:

Avokádo zapečené

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém oleji krátce osmahneme drcený česnek a cibuli nakrájenou na kolečka. Avokádo rozpůlíme a vyndáme pecku. Do dutiny avokáda dáme lžičku cibule s česnekem, rajčátko rozříznuté na čtvrtky a několik plátků mozzarelly. Osolíme, opepříme, v rozehřáté troubě zapékáme asi 5-7 minut, aby se avokádo prohřálo a sýr rozpustil. Před podáváním ozdobíme lístkem bazalky. Pokud zapékáme avokádo v mikrovlnné troubě, zapékáme asi 3 minuty. Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |21. května 2013
to je zajímavý nápad Odpovědět
oloušek |10. května 2013
chci avokádo ochutnat, tak mám alespon důvod a nápad Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
to neznám Odpovědět
franco|25. ledna 2013
Avokádo jsem jedl víckrát, ale ještě jsem jej nepřipravoval... takže jsem udělal chybu, když jsem jej koupil v obchodě a bylo tvrdé... myslel jsem, že změkne právě tou tepelnou částí přípravy. Omyl nezměkne. Je třeba použít už měkké avokádo! :) Buď koupit měkké anebo nechat doma v teple na několik dní změknout. Odpovědět
automhd.nestavkuje|5. ledna 2013
v soupisu ingrediencí je krom jiného i sůl, ale v receptu není uvedeno, zda a co solit. Osobně vyvozuji, že sůl nutno nasypat na práh domu proti zlým duchům, či se snad mýlím? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!