Staňte se našimi fanoušky na:

Azu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí, skopové nebo mladé koňské maso nakrájejte na kostičky 2x4 cm a opečte na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložte do hrnce, osolte a opepřete. Jemně nakrájejte cibuli a osmažte. Přidejte k masu cibulku a rajský protlak, podlijte vodou nebo vývarem. Poduste 30-40 minut. Brambory nakrájejte na kolečka nebo hranolky a opečte do poloměkka. Přidejte k podušenému masu. Okurky oloupejte, jemně pokrájejte a přidejte k masu a bramborám. Poduste na mírném plameni. Hotové azu promíchejte a rozložte do talířů. Posypte sekanou zelenou petrželkou, posekaným česnekem a podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Lenny |5. listopadu 2014
mňam Odpovědět
piškot |24. září 2014
1+++ Odpovědět
Alpenrose |12. června 2014
***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!