Staňte se našimi fanoušky na:

Azu - rómský recept

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso pokrájíme na kousky a promícháme se dvěma lžícemi oleje. Necháme minimálně hodinu odpočinout (klidně i přes noc). Rozehřejeme olej a maso ze všech stran osmahneme. Osolíme, zastříkneme worchestrovou omáčkou a přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a nadrobno posekanou cibuli. Chvíli společně opékáme. Pak přidáme scezenou kukuřici, fazole i s omáčkou, kečup a promícháme. Podlijeme troškou vody a pod pokličkou chvíli podusíme. Nakonec vmícháme běžným způsobem uvařenou rýži. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |11. listopadu 2013
1*** Odpovědět
IVETULIATKO |31. srpna 2013
:-) :-) :-) :-) Odpovědět
Anna1960 |28. dubna 2013
to nemusí být špatné Odpovědět
daja55 |28. dubna 2013
taková jídla mám ráda,to si uložím a vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
To nevypadá špatně... Odpovědět
pantik|14. listopadu 2014
Tohle vyzkouším,u nás to váří v závodní jídelně,je to dobré,ale myslím že tam nedávají tu kukuřici. Odpovědět
Kůťa|3. řijna 2013
:-( je to samá voda, ani nezkusím Odpovědět
romana.kovarova.92|24. srpna 2013
uloženo a co nejdřív uvařím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!