Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin houskový knedlík

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, droždí vejce a mléky vypracujeme těsto, nesmí být moc tuhé,k teré podle chuti osolíme a přidáme na malé kostičky nakrájený chléb. Necháme alespoň 45 minut kynout v teple a několikrát propracujeme. ( Místo mléka stačí voda). Uděláme 2 šišky a vaříme přikryté 20 minut. Po vyjmutí z vody ihned propícháme, aby vyšla pára a nesrazili se.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
chleba místo housky-zkusím Odpovědět
janackacka |13. řijna 2013
je určitě ten poměr vody či mléka v pořádku? Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
ale ukladam a zkusim udelat :) Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
knedliky to je muj nepritel :D Odpovědět
pavlinf |3. června 2013
super Odpovědět
petra.konfrstova |2. června 2013
vypadají pěkně!!!! Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
renda9 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |26. března 2013
domácí jsou vždycky neklepší Odpovědět
Babetta |24. března 2013
Já dělám knedlík z polohrubé mouky a zadělávám jen vodou, vajíčko, to ano, radu jsem získala od kuchařky, s chlebem jsem to taká nezkoušela, dávám housku, je výborný Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!