Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin králík

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka naporcujeme a osolíme. Do kameninového hrnce prokládáme králíka slaninu na plátky a cibuli na proužky, končíme slaninou. Hrnec přikryjeme poklicí a necháme do druhého dne rozležet. Pečeme při 170 stupních do měkka. Maso pustí šťávu a nemusí se podlévat pouze v kamenině a při dobře těsnící poklici. Jinak dle potřeby podléváme vodou. Jako příloha bramborový knedlík a špenát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |12. srpna 2013
Já ho mám takhle nejraději, ale kvůli manželovi musím dělat s bůčkem. Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
pred tremi dny pritel privezl od babicky, tak se do nej pustim :D:) Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
mnamka :) Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Georgina |1. ledna 2013
omlouvám se za foto časem dodám lepší Odpovědět
Jean|12. února 2013
vzpomínka na dětství Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!