Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin masový talíř

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
67× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso po bocích nařežeme, aby se při smažení nekroutilo, naklepeme, osolíme a opepříme. Játru jen opepříme. Plátky slaniny nařezeme po boku, ale nedořežeme až na druhou stranu - při smažení by se měl utvořit hřebínek. Žampióny osolíme a opepříme. Na pánev dáme olej a v rozpáleném oleji usmažíme maso, žampióny a slaninu dočervena a doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. září 2014
skvělé 1+++ Odpovědět
mochomůrka |22. července 2014
výborné Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Ukládám :-) Odpovědět
kymlal |10. února 2014
super Odpovědět
Januse |16. července 2013
mňam už abych to vyzkoušela Odpovědět
svatava.adamova |26. června 2013
vyzkouším :) Odpovědět
DAMI |15. června 2013
1*** Odpovědět
david.kruml.1 |13. června 2013
skvělá večeře pro jednoho a k tomu půl krajíčku chleba na vytření šťávy :-) Odpovědět
slava |13. června 2013
super Odpovědět
Lenny |12. června 2013
to můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!