Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin masový talíř

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
67× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso po bocích nařežeme, aby se při smažení nekroutilo, naklepeme, osolíme a opepříme. Játru jen opepříme. Plátky slaniny nařezeme po boku, ale nedořežeme až na druhou stranu - při smažení by se měl utvořit hřebínek. Žampióny osolíme a opepříme. Na pánev dáme olej a v rozpáleném oleji usmažíme maso, žampióny a slaninu dočervena a doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |28. května 2013
zajímavé, vyzkouším, 1+ Odpovědět
beaa |23. května 2013
mnam Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
Hanka007 |25. dubna 2013
ukládám Odpovědět
ohen |21. března 2013
krása Odpovědět
Zorushka |21. března 2013
Musím vyzkoušet :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |20. března 2013
Týý jo, tohle je teda něco!! Jen kdyby ta roštěná nestála tolik peněz. Krásně to vypadá!!:-)) Odpovědět
lucie.d.adamkova|21. března 2013
boze to chciiiiiiiiiii Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!