Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin zelný perkelt

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 50 g bílé zelí
  • 10 g cibule
  • 10 g paprika
  • 20 g rajče
  • 40 g skopové
  • 10 g tuk

Pracovní postup:

Na kostičky nakrájené maso osmažíme na tuku a zpěněné cibulce, osolíme, okořeníme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nastrouhané zelí, drobně pokrájenou papriku a rajče, dodusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |28. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!