Omytou kachnu položíme prsíčky nahoru a odřízneme spodní část křídel v kloubu. Rozřízneme kůži po celé délce prsou, aby se dala stáhnout nepoškozená vcelku. Rukama kůži stáhneme až po stehna. Blány přeřízneme ostrým nožem. Nesmíme porušit kůži, proto na ní raději necháme část masa, obnažíme prsa. Oddělíme zbytek kůže od skeletu s masem ostrým nožem, kachnu kompletně vykostíme. Kachní, vepřové a hovězí maso nakrájíme s uzeným kolenem (nebo šunkou od kosti) a mortadelou na malé kousky. Rohlíky namočené v sherry vyždímáme a s nakrájeným masem, šunkou a salámem je 2x umeleme ve strojku na maso. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a špek, po vychladnutí přidejte k mletému masu. Mletou směs ochutíme kořením a bylinkami, přidáme vejce, mouku, nastrouhanou citronovou kůru a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a posypeme mletým parmazánem. Podle potřeby nádivku zahustíme strouhankou, aby nebyla příliš řídká. Všechno důkladně promícháme. Kůži z kachny rozložíme na vál a kuchyňskou nití zavážeme křídla a stehna, aby nádivka během pečení nevytekla. Připravenou nádivkou naplníme nejdříve stehna a křídla, pak zbytek těla. Kachně zašijeme prsíčka, aby byla uplně uzavřená. Můžeme ještě po šířce převázat, bude tak lépe držet správný tvar. Na dno pekáče položíme kosti z nohou a křídel, aby se kůže nepřipálila ke dnu. Na ně položíme naplněnou kachnu, trochu osolíme, podlijeme sklenkou vody a pečeme 30 minut na 250°C. Pak kůži na spodní části ze všech stran propícháme špejlí, aby vytekl tuk. Snížíme teplotu na 120-150°C a dopékáme asi hodinu. Podle potřeby kachnu podléváme.