Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina polévka z podmáslí

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krajíc chleba nakrájíme na kostičky. Za stálého míchání ho rozvaříme ve vodě se skořicí, anýzem a máslem na kaši. Prolisujeme sítem a znovu dáme do hrnce. Vmícháme cukr. Rozmícháme mouku s podmáslím, vmícháme do zbylého podmáslí a přilijeme k chlebové kaši. Uvedeme do varu, osolíme, vmícháme žloutky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |25. května 2013
ta skořice mi tam vůbec nesedí Odpovědět
honzíček |15. května 2013
moc nemusím podmáslí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!