Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččini rarášci

Autor receptu: Marcela 3 (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme si maso. V míse smícháme vejce, pivo, hořčici, sojovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, sůl a pepř. Vše důkladně rozšleháme a do připraveného těstíčky naložíme maso na 24 hodin. Po odležení postupně vytahujeme a rovnou smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pantik|28. prosince 2014
Už to děláme dlouho a je to výborné. Odpovědět
alena.bartunkova.180|17. řijna 2014
moc ráda vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!