Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččino hovězí

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme. Pekáč vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou. Na dno pekáče dáme plátky slaniny, na ně dáme na kolečka nakrájenou cibuli a nahoru maso. Vše zalijeme vývarem a dáme péct do trouby, vyhřáté na 180 stupňů. Pečeme asi hodinu a půl až dvě hodiny. Před dopečením maso polijeme zakysanou smetanou a posypeme strouhaným tvrdým sýrem. Zapékáme ještě zhruba 5-10min.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!