Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččino výborné nakládané maso

Autor receptu: Weju (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
202× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše smícháme dohromady, nakonec přidáme solamyl. Pořádně promícháme, aby nebyly hrudky. Nakonec přidáme na plátky nakrájené maso. Můžeme dát kuřecí, vepřové i hovězí, podle toho,co máme rádi.Necháme proležet do druhého dne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.d.adamkova|21. března 2013
luxusní maso Odpovědět
maikylook|28. února 2013
dobrota Odpovědět
jarka52|25. února 2013
musím ochutnat Odpovědět
jirikvolf|7. února 2013
zkusím :) Odpovědět
Dita10|7. února 2013
také vyzkouším vypadá to nádherně. Odpovědět
MAFIRA|4. února 2013
to musím také ochutnat Odpovědět
Weju|1. února 2013
určitě to lehké je,ale i přes to velice dobré :)) Odpovědět
bob|17. ledna 2013
normální marináda na jakoukoliv čínu Odpovědět
Weju|13. ledna 2013
v tom případě mohu vřele doporučit :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!