Staňte se našimi fanoušky na:

Babičiny houstičky

Autor receptu: dagmar.gebauerova.9 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z droždí, cukru, mouky a teplého mléka uděláme kvásek. Mouku kvásek, sůl, tuk a žloutky smícháme dohromady a přidáváme teplé mléko. Vypracujeme hladké těsto a necháme cca 1 hod kynout. Vytváříme bochánky a necháme ještě kynout. Před pečením potřeme vajíčkem a můžeme posypat např mákem atd. nebo plátky sýru. Peču velice často a jsou hned pryč :D

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |25. února 2014
vyzkouším Odpovědět
Januse |31. ledna 2014
tak zkusím snad budou křupat Odpovědět
VELKAKOKI |11. listopadu 2013
parádní Odpovědět
miuka |1. listopadu 2013
ukládám a vyzkouším! Odpovědět
petrapo |14. řijna 2013
vypadají lákavě!! Odpovědět
Semyaza |19. června 2013
super Odpovědět
Januse |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
zajímavé Odpovědět
JanaB |31. května 2013
dobrota, 1+ Odpovědět
ka002 |27. května 2013
krásně upečené, recept ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!