Staňte se našimi fanoušky na:

Babičiny houstičky

Autor receptu: dagmar.gebauerova.9 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z droždí, cukru, mouky a teplého mléka uděláme kvásek. Mouku kvásek, sůl, tuk a žloutky smícháme dohromady a přidáváme teplé mléko. Vypracujeme hladké těsto a necháme cca 1 hod kynout. Vytváříme bochánky a necháme ještě kynout. Před pečením potřeme vajíčkem a můžeme posypat např mákem atd. nebo plátky sýru. Peču velice často a jsou hned pryč :D

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |23. května 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Anna1960 |23. května 2013
taky doma peču není nad domácí Odpovědět
Šuldeska |22. května 2013
To bude křupavoučké. Odpovědět
planeta |20. května 2013
také se pokouším o domácí pečivo, tento recept jistě vyzkouším Odpovědět
cumackova|22. srpna 2014
výborné,vyzkoušela jsem a nemaj chybu Odpovědět
hana.martinkova.5|2. června 2013
A jak dlouho se pečou a na kolik stupnů? Odpovědět
Pitrisek|29. května 2013
Vyzkoušim:-) Odpovědět
renca.frasova|24. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!