Těsto: 120g třešní, 200g hladké mouky, 175g polohrubé mouky, 75g škrobové moučky, 1 sáček prášku do pečiva, 120g kokosové moučky, 270g krupicového cukru, 1 sáček vanilkového cukru, 250g másla, 4 vejce, 125ml mléka, máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání formy, kandované třešně na ozdobu. Poleva: 125g moučkového cukru,1-2 lžíce rumu, špetka potravinářského barviva podle fantazie. Třešně omyjeme,osušíme a zbavíme stopek.Obě mouky,škrobovou moučku,prášek do pečiva a kokosovou moučku promícháme.Oba cukry utřeme s máslem a žloutky do pěny,přimícháme sypkou směs,přilejeme mléko a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.Bábovkovou formu naplníme po částech těstem a postupně do něj přidáváme třešně.Těsto trochu odhrneme od středu a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 50-55minut.Vychladlou bábovku vyklopíme a polejeme připravenou polevou: Cukr smícháme s rumem a rozpustíme v něm potravinářské barvivo. Nakonec ozdobíme kandovanými třešněmi.