Dělám ji celý rok, ale rozhodně vzpruží při chřipce - je plná vitamínů a díky své pikantnosti - jak se říká - vypálí červa. Kuřecí křídla (cca 8ks) vaříme ve vodě asi hodinu se zeleninou (zelenina je v receptu uvedena zvlášť, ale kupuji ji jako mraženou směs - hrášek, mrkev a kukuřice). Po hodině křídla vyjmeme, dáme trochu vystydnout - ať si nespálíme prsty při obírání. Osobně kůži vyhazuji, pokud ji máte rádi, tak ji v polévce nechte. Zeleninu ve vývaru rozmixujeme - úplně to změní chuť polévky, doporučuji to zkusit. Maso vložíme zpět do vývaru s rozmixovanou zeleninou, ochutíme masoxem, česnekem, chilli, solí, pepřem, paprikou, sojovou omáčkou. Vejce rozšleháme v hrnku a pomalu přes vidličku vléváme do polévky. Necháme provařit. Můžeme podávat, dobrou chuť