Staňte se našimi fanoušky na:

Bagety z Tatarky

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zadělávám v pekárně, ale jde i zamozřejmě klasicky. Po vykynutí vyválíme šišky dle vaší potřebné velikosti (jako veka vyjdou 4 ks), pečeme cca 15 minut na 180°C, až zrůžoví, vytáhneme z trouby a IHNED potřeme hodně olejem nebo lepší jsou potřené sádlem. Chvíli jsou tvrdé, ale právě ten tuk je zvláční. Příchuť si udělejte dle nálady. Nejvíc se osvědčily s česnekovou pastou a kmínem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. září 2014
vhodné na jednohubky Odpovědět
darma |12. června 2014
zkusím Odpovědět
pavlinf |31. května 2013
ukládám,vyzkouším Odpovědět
ka002 |27. května 2013
vypadají velice pěkne, recept si ukládám Odpovědět
Romik |25. května 2013
Skusím a ukládám Odpovědět
kabelitka |5. května 2013
luxus Odpovědět
Uzzi1 |2. května 2013
vyzkouším Odpovědět
mikotka |23. dubna 2013
zkusím díky Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Opravdu zajímavé. Odpovědět
vii |9. dubna 2013
Zkusím. Díky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!