Staňte se našimi fanoušky na:

Bagety z Tatarky

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zadělávám v pekárně, ale jde i zamozřejmě klasicky. Po vykynutí vyválíme šišky dle vaší potřebné velikosti (jako veka vyjdou 4 ks), pečeme cca 15 minut na 180°C, až zrůžoví, vytáhneme z trouby a IHNED potřeme hodně olejem nebo lepší jsou potřené sádlem. Chvíli jsou tvrdé, ale právě ten tuk je zvláční. Příchuť si udělejte dle nálady. Nejvíc se osvědčily s česnekovou pastou a kmínem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |4. dubna 2013
Peču houstičky z majolky, ale s tou tatarkou to může být lepší, chuť bude určitě výraznější. Díky za inspiraci :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |27. března 2013
Určitě se hodí, hlavně na Velikonoce asi je udělám!! Díky za receptík:-) Odpovědět
iva2111|27. března 2014
Tady se nemusí přidávat zdroj původního receptu? http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/rohliky_-bulky_-bagety/tatarkove-bagetky-pre-katarinku.html Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!