Bílky se solí,citronovou šťávou a vanilkovým cukrem ušleháme do tuhého sněhu,za stálého šlehání přidáme pomalu cukr a přibližně 10 minut šleháme. Troubu předehřejeme na 100 stupňů.Lískové ořechy nadrtíme,vmícháme do baiser a potřeme jím kruh přibližně26 cm na plechu vyloženém pečicím papírem.Na nejspodnější poloze v troubě sušíme asi 3 hodiny.Necháme v troubě vychladnout. Mango oloupeme,podélně rozkrojíme na dvě půlky,pecku vyřízneme.z jedné půlky nakrájíme osm tenkých dílků a dáme je stranou na ozdobu.Zbývající dužinu pokrájíme na kousky a připravíme z ní pyré. Na přípravu krému uvedeme za stálého míchání do varu pyré,šlehačku a cukr.Rozmícháme do hladka škrobovpu moučkus trochou studené vody a vmícháme do pyréNecháme přejít varem,odstavíme z plotýnky a vmícháme žloutek.Dáme vychladnout. Na ozdobu oloupeme ovoce a nakrájíme na osminky nebo na plátky.Ušleháme tuhou šlehačku a naplníme do sáčku s tvařítkem.Krém navrstvíme na střed baiser.Dort obložíme ovocem a ozdobíme šlehačkou.Ihned podáváme.