Staňte se našimi fanoušky na:

Baklažán smažený s gorgonzolou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Baklažány nakrájíme na podélné plátky asi půl centimetru široké. Rozprostřeme je a osolíme. Pak je necháme několik hodin marinovat. Před přípravou je osušíme utěrkou. Potom plátky baklažánů obalíme nejdříve v mouce, potom ve vejcích a nakonec ve strouhance a smažíme jako řízky dozlatova na oleji. Na každý baklažánový řízek položíme plátek gorgonzoly a okamžitě podáváme na nahřátém talíři. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |22. července 2013
dobré Odpovědět
Lucinka |22. června 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
pajunc |11. dubna 2013
vypadá to krásně, ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!