Staňte se našimi fanoušky na:

Baklažánové řízky

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté , tenší a podlouhlejší baklažány opečeme , oloupeme a opatrně je podélně v půli překrojíme .Pak je osolíme a zlehka vymačkáme , obalíme v mouce nebo strouhance , omočíme v rozšlehaném vejci a smažíme na rozpáleném tuku z obou stran . Podáváme s kysaným mlékem ochuceným solí,posekanou petrželkou a postrouhaným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |22. června 2013
uloženo,předám dál Odpovědět
E- |22. června 2013
vau,nezná,mám uloženo,snad někdy zkusím Odpovědět
-1 |15. června 2013
dobrý tip Odpovědět
T3r3z |11. června 2013
Zajímavý Odpovědět
q |10. června 2013
to teda neznám Odpovědět
PF*13 |5. června 2013
asi dobré Odpovědět
pajunc |4. června 2013
to musí být dobrota :) Odpovědět
maruskaji |4. června 2013
Ukládám. Odpovědět
macik |4. června 2013
skusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!