Staňte se našimi fanoušky na:

Baklažány na rožni

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Baklažány ve slupce omyjeme osušíme ubrouskem . Na rožni opékáme baklažány nad rozžhaveným dřevěným uhlím - bez plamene - a pravidelně jimi otáčíme . Hotové baklažány sejmeme z rožně , oloupeme , osolíme a klademe na talíře .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |22. června 2013
neměla jsem příležitost baklažány ochutnat Odpovědět
-1 |15. června 2013
dobrý tip Odpovědět
q |10. června 2013
ajbych ochutnala Odpovědět
josifek |6. června 2013
Ukládám. Odpovědět
dagmar.vrbicka |6. června 2013
zajímavé Odpovědět
PF*13 |5. června 2013
asi dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!