Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
BALTIMOR Ve sklenici rozkvedláme vidličkou vejce a cukr, přilijeme mléko, alkohol a nakonec posypeme muškátovým oříškem. PUSINKY - asi 50 kousků Bílky s citronovou šťávou ušleháme do pevna, přisypáváme moučkový cukr. Smícháme maizenu, ořechy, datle, oranžát a pomerančovou kůru, směs s likérem zapracujeme do sněhu. Dvěma lžičkami vykrajujeme sněhovou hmotu a v odstupu rozložíme na plech s pečícím papírem malé kopečky. Pečeme na spodní příčce trouby asi 1/2 hodiny na 150°C, necháme vychladnout. Čokoládu nalámeme na kousky a rozpustíme v horké vodní lázni, čokoládou pak naplníme mikrotenový sáček s ustřiženým růžkem a pusinky ozdobíme. Po ztuhnutí narovnáme do uzavíratelné dózy.