Smícháme marcipán s cukrem, kůru z limetky, mandle a bílek, prohněteme, až vznikne hladká tekutá hmota. Na pečící papír na plechu si vyznačíme tvar oválků a cukrářským sáčkem do nich nastříkáme hmotu. Posypeme cukrem, dáme na 2-3 hodiny zaschnout a pak pečeme 12-15 minut na 150°C. Vychladlé oválky i s papírem obrátíme, orosíme vodou a papír stáhneme. Smetanu přivedeme k varu, přidáme nakrájenou polevu a za stálého míchání jí necháme rozpustit. Směs odstavíme z ohně, necháme ztuhnout, pak vyšleháme do pěny, do které přidáme máslo a vmícháme rum. Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na spodní stranu oválků, obložíme kousky banánů, lehce je přimáčkneme a necháme ztuhnout v chladu. Pak banánky přelijeme čokoládovou polevou a posypeme griliášem.