Základ: 15-18 velkých piškotů (dětské, případně cukrářské); Sirup: 60ml vody, lžička krupicového cukru, lžička citronové šťávy; Náplň: 2 lžíce másla, 125ml vody, lžička vanilkového cukru, 2 sáčky práškové želatiny (pokud možno s hrušovou příchutí), 4 banány, šťáva z 1/2 citronu; Poleva: 2 banány, sáček extra silného červeného želé, voda podle návodu Formu 20x20 cm vyložte piškoty pokropenými připraveným vlažným sirupem: Vodu svařte s krupicovým cukrem, a jak se rozpustí, odstavte z ohně, ochuťte citronovou šťávou a nechte vychladnout. Náplň: Máslo v kastrůlku zalijte vodou, krátce provařte a vmíchejte rozpuštěný vanilkový cukr a želé s hruškovou příchutí, dohladka vypracovanou hmotu nechte vychladnout. Rozmixujte banány s citronovou šťávou, přidejte připravenou vlažnou želé náplň a několik lžic důkladně vymíchané náplně naneste na piškoty ve formě. Dejte do chladničky a jak ztuhne, rozetřete na něj zbylou náplň a znovu uložte v chladu. Ztuhlý dezert nakonec poklaďte plátky banánů a zalijte extra silným červeným želé připraveným podle návodu. Zchladlý krájejte na kostky.