Na krém - 1 smetana na šlehání 33%, 100 g bílé čokolády, 1 Smeta-fix, 1 pudink bez vaření Créme Olé vanilka, 100 g mletých mandlí Ve vlažné smetaně (ve vodní lázni) rozpustíme čokoládu. Prosátou mouku promícháme s pudinkem, kakao rozmícháme ve studeném mléce a připravíme si plech. Z bílků, soli, vody a cukru ušleháme sníh, do kterého zašleháme žloutky a mouku s pudinkem. Polovinu těsta vylijeme na plech (nepravidelné pruhy), do zbytku vmícháme rozmíchané kakao a těstem vyplníme mezery. Plech s těstem vložíme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme asi 12 minut. Než nám těsto zchladne, tak vyšleháme krém. Do studené čokoládové smetany přidáme ztužovač, pudink bez vaření a asi 3 minuty šleháme elektrickým šlehačem, nakonec zašleháme mleté mandle. Na stůl dáme čistý arch pečícího papíru a studený upečený plát na něj převrátíme. Stáhneme papír, plát potřeme rovmoměrně krémem a těsto svineme do rolády. Roládu pocukrujeme a necháme asi 30 minut odpočinout při pokojové teplotě.