Staňte se našimi fanoušky na:

Baskické fazole

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata spaříme a oloupeme. Drobně nakrájenou slaninu s cibulí podusíme, přidáme pokrájená rajčata, osolíme, opepříme. Do hrnce nasypeme syrové očištěné fazolky = mladé fazolové lusky (Haricots verts) a nakrajený nadrobno česnek. Zalijeme vodou, přikryjeme a vaříme na mírném ohni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!