Staňte se našimi fanoušky na:

Bavorské roštěnky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso vykostíme a nakrájíme na 6 porcí. Položíme je na vál a rozklepeme na tenké plátky. Okrájené brambory a uzené maso nakrájíme na kostičky. Osolené roštěnky potřeme nádivkou, svineme a ovážeme nití. Očištěnou zeleninu jemně nakrájíme. V kastrole rozpálíme tuk, cibuli, zeleninu a maso opečeme, přidáme koření, zalijeme vývarem z kostí a dusíme pod pokličkou do změknutí. Měkké maso vyjmeme, do omáčky nalijeme smetanu a povaříme. Roštěnky vložíme do dochucené omáčky, prohřejeme, odstraníme nitě a podáváme s omáčkou. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo se smaženými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |19. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!