Staňte se našimi fanoušky na:

Bazalkový ocet

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Čerstvé bazalkové listy a česnek vložíme do čisté uzavíratelné sklenice a zalijeme mírně zahřátým (maximálně na 40 °C) octem.
  2. Sklenici dobře uzavřeme a necháme bazalku s česnekem louhovat při pokojové teplotě 2 týdny. Poté ocet přecedíme a přelijeme do lahve.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
a do čeho ho dáváš? Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
eviti |16. května 2013
znám- je výborný Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
zkusím,zajímavé Odpovědět
maka |16. května 2013
tento je taky super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!