Staňte se našimi fanoušky na:

Bažant na hořčici se žampiony

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Bažanta rozdělíme na 8 dílů, které protáhneme proužky slaniny (asi 1/3 z množství), osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a lehce posypeme moukou. 2. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, osmahneme, přidáme máslo a nakrájenou cibuli a zpěníme. Vložíme maso, opečeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka. 3. Krátce před dohotovením přidáme nakrájené žampiony, dochutíme hořčicí a krátce podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |6. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!