Staňte se našimi fanoušky na:

Bažant pečený na žampionech

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykuchané, očištěné, omyté a osušené bažanty protkneme slaninou, posypeme jalovcem a osolíme. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme bažanty, pepř, podlijeme vývarem a vložíme do trouby. Podléváme. Upečené vyjmeme, do šťávy přidáme žampiony a husí játra. Podlijeme vínem, osolíme a podusíme. Nakrájené porce poléváme šťávou. Podáváme s vařenými brambory, šunkovou rýží a brusinkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |19. února 2013
Doporučuji všem. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!