Staňte se našimi fanoušky na:

Bažant po myslivecku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře očištěného a vyvrženého bažanta zvolna vaříme v hovězím vývaru,tak aby bažant byl zcela pokryt polévkou.Měkkého bažanta pak rozkrájíme,narovnáme na mísu,jěště osolíme,ozdobíme petrželkou a podáváme s vařenými brambory a salátem s červeného zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kudrnáčmilan|17. listopadu 2015
Jednoduché,ale výborné... Odpovědět
alenab|30. listopadu 2013
dobrotka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!