Houbový jus: žampiony, sušené houby, zredukovaný vývar, Na oleji orestujeme oplátky žampionů, přidáme sušené houby, zalijeme zvěřinovým (hovězím) základem a pomalu vaříme. Po hodině scedíme a zredukujeme. Těsto na ravioli: semolinová mouka, žloutky, vejce na potření Smícháme mouku a žloutky na husté těsto, zabalíme do fólie a necháme aspoň hodinu odležet v chladu. Náplň do ravioli: slunečnicový olej, hřiby, ricotta, gran moravia, petrželka, bílek, sůl Orestujeme hříbky nakrájené na kostičky, vychladíme je, přidáme ostatní suroviny a promícháme. Z těsta vyválíme 2 pláty, na spodní naznačíme kolečka a do středu dáme náplň, potřeme rozšlehaným vejcem. Přeložíme druhým plátem těsta a vykrájíme kulaté ravioly. Vaříme je pár minut v osolené vodě, dokud nevyplavou. Bažantí maso: bažantí prsa, vepřová bránice, slunečnicový olej, sůl, bílý pepř, černý kořen, mléko, ghí, vlašské ořechy, med Bažantí prsa osolíme opepříme, zabalíme do vepřové bránice, opečeme z obou stran a zalijeme houbovým jusem. Přeléváme tak, aby prsa zůstala lesklá, překrájíme je napůl. Černý kořen oloupeme, uvaříme v osoleném mléce do poloměkka. Zchladíme ve vodě s ledem, rozkrojíme a opečeme na ghí. Vlašské ořechy dáme do medu, přidáme 20ml vody a pomalu vaříme, až se voda vyvaří a ořechy se oglazují. Nakonec ozdobíme petrželkou a listy kerblíku.