Na 3 Bebíčka: Uvaříme si klasickým způsobem pudink z necelého litru mléka a dvou pudinků. Necháme vychladnout, zašleháme změklé máslo, přidáme vanilkový a moučkový cukr a rum. (Aby se to nesrazilo, musí mít všechny suroviny stejnou teplotu.) Odlejeme si do misky polovinu krému a do ní ještě vmícháme kakao. Tak nám vznikne světlý a tmavý krém, kterým potíráme střídavě světlou a tmavou sušenku a přikládáme za sebou doprostřed alobalu. Jedna štanglička je hotová, když doděláme jeden balíček světlých a jeden tmavých sušenek. Pak to ještě celé potřeme krémem (jakým chceme a můžeme obalit v kokosu nebo mletých oříšcích) a zabalíme do alobalu. Nejdříve přiklopíme alobal z jedné strany, a pak z druhé a na konec přimáčkneme boky. Upevníme a dáme do lednice přes noc. Pak krájíme našikmo přes roh, aby nám to dělalo pěknou skládačku.