Staňte se našimi fanoušky na:

Bedly na pivě

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlavičky bedel nebo plátky hub namáčíme do těstíčka, které připravíme z mouky, vejce a světlého desetistupňového piva. Namáčené kousky ihned vkládáme do rozpáleného tuku a smažíme po obou stranách asi 6 minut. Poté houby necháme okapat z tuku a osolíme je. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!