Staňte se našimi fanoušky na:

Benediktská vejce, naší babi

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Toastové plátky opečeme nasucho, potřeme máslem, poklademe je plátky šunky prohřátými na másle, vejce umícháme se solí a osmažíme je na míchaný způsob na pánvi s rozpáleným olejem, hotová míchaná vejce přelijeme holanskou omáčkou. Vejce poklademe na toasty. Ozdobíme je petrželkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
šikovná babička Odpovědět
tamata |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!