Staňte se našimi fanoušky na:

Berlínská játra

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou a nakrájenou cibuli pomalu usmažíme dozlatova. Na zahřátém másle osmahneme plátky jablek, dáme do tepla a ve stejné pánvi usmažíme na másle (3 - 4 minuty) pomoučněné plátky jater. Osolíme, opepříme a upravíme na talíř. Vhodná příloha je bramborová kaše, nebo chléb. Poznámka k receptu Ideální jsou telecí játra, ale použít můžete i vepřová.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |18. června 2013
delikatesa Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
játra ju Odpovědět
petr.helman.5|26. května 2013
Játra já rád Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!