Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská pečeně

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso dáme do pekáčku, osolíme, posypeme kmínem a tymiánem. Oloupanou cibuli nakrájíme na silnější kolečka. Rajčata nakrájíme na plátky, neloupané stroužky česneku překrojíme napůl. Vše naskládáme k masu, odlijeme polovinou Berounského medvěda a upečeme. Pečeme asi hodinu na 200°C. Podle potřeby podléváme zbylým pivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!