Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská zelňačka

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme si uzené kosti do měkka, do vývaru přidáme brambory nakrájené na malé kostky, kysané zelí a koření, vaříme do změknutí, ke konci přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, obrané uzené maso a dalších 10 minut povaříme. Zahustíme moukou a nakonec nalijeme trochu smetany .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |11. června 2013
Super, máme rádi! :-) Odpovědět
Lenny |10. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
david.kruml.1 |10. června 2013
vypadá to dost dobře už se těším Odpovědět
Márč |10. června 2013
Skvělý recept, ukládám...:-) Odpovědět
sussan |9. června 2013
Hmm, vypadá parádně, ukládám. :) Odpovědět
Peťa:-) |9. června 2013
fajne Odpovědět
stanicka007 |9. června 2013
mňam, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!