Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské medailonky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Panenku nakrájíme na medailonky - asi 2cm silné, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a necháme odležet. Smícháme mouku, vejce, víno a bazalku - rozšleháme na hustší těstíčko. Maso ponoříme do těstíčka a hned dáme do rozpáleného oleje na pánvi, smažíme dozlatova. K medailonkům si můžeme dát brambory na jakýkoliv způsob, třeba bramborovou kaši. Na talíři ozdobíme petrželkou a mrkví, nakrájenou na tenké dlouhé plátky, stočené do kvítku. Můžeme přidat zeleninovou oblohu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!