Staňte se našimi fanoušky na:

Berounský králík s vrtulema

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdřív naporcujeme maso. Pak drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, pepř, opečeme, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme paprikou a kořenící směsí na králíka, podle potřeby podlijeme vodou a přivedeme k varu. Vmícháme smetanu s rozkvedlanou moukou, před dovařením omáčku dochutíme rajským protlakem. Ke králíkovi se hodí těstoviny, dobré jsou Dobšické vrtule.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!