Staňte se našimi fanoušky na:

Berounský pstruh

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umyté pstruhy osušíme, osolíme zevnitř i zvenku, pokapeme citronovou šťávou, poprášíme pepřem, kari a paprikou. Nakonec pokapeme worcestrem a dovnitř ryb poklademe plátky česneku. Ryby prudce opečeme na másle, na talíři je ozdobíme plátky citronu, obložíme čerstvou zeleninou podle chuti (nebo si dáme salát) a opečenými brambory. Můžeme přidat i bylinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!