Staňte se našimi fanoušky na:

Beskydská amoleta

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpuštěném másle usmažíme do zlatova jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné na plátky krájené houby nebo žampióny, na kostky krájené uzené maso nebo klobásu a osmahneme. Tuto směs zalijeme rozšlehanými syrovými vejci smíchanými se strouhaným sýrem, pažitkou, pepřem a solí. Přikryjeme poklicí a zapečeme v troubě. Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo chléb a sterilovanou zeleninu. - Recept na cca 5 porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |17. řijna 2013
super 1* Odpovědět
Januse |16. řijna 2013
výborný nápad na rychlou večeři Odpovědět
Penelope |15. řijna 2013
super Odpovědět
daramacho |15. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!