Staňte se našimi fanoušky na:

Beskydská omeleta

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Na rozehřátém másle usmažíme oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli 2. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby (žampiony), na kostky nakrájené uzené maso nebo klobásu a vše osmahneme 3. Pak směs zalijeme rozšlehanými vejci smíchanými s na jemno nastrouhaným sýrem, na drobno nasekanou pažitkou, pepřem, solí, zvolna po obou stranách opečeme dozlatova a ihned podáváme. Doporučení: Podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem a čerstvou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

karpiskova |3. května 2013
Výborné Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Vyzkoušíme. Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
Velice zajímavé :) vyzkouším :) Odpovědět
Uzzi1 |1. ledna 2013
dobrá omeleta Odpovědět
brenda |7. prosince 2012
také vyzkouším Odpovědět
planeta |4. prosince 2012
moc se mi líbí, ale připadne mi , že směs je v omeletě, jistě vyzkouším Odpovědět
tamata |3. prosince 2012
vypadá skvěle :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!