Bezé: 180g lískových oříšků, 3 bílky, 200g krupicového cukru, 2 lžíce citronové šťávy Náplň: 250ml smetany 33%, 100g krupicového cukru, 40g kakaa, 50g čokolády na vaření Poleva: 1 bílek, 150g moučkového cukru, 2 lžíce citronové šťávy Dozdobení: 20g jahodové marmelády Oříšky umeleme nebo najemno nastrouháme, bílky vyšleháme el. šlehačem na hustou pěnu. Postupně přidáváme cukr a citronovou šťávu. Do tuhého sněhu zlehka vmícháme oříšky. Hmotou naplníme cukrářský sáček a na plech vyložený pečícím papírem stříkáme malé pusinky. V troubě při 130°C je pečeme asi 40 minut. Upečené pusinky necháme vychladnout. Smetanu osladíme a přivedeme k varu, přidáme kakao. Směs za stálého míchání krátce povaříme a odstavíme. Po mírném zchladnutí do ní vmícháme rozpuštěnou čokoládu a uložíme ji do ledničky. Směs vyšleháme na hladký krém. Z bílku, moučkového cukru a citronové šťávy vymícháme hladkou polevu. Marmeládu naředíme trochou teplé vody a rozmícháme. Vychladlé pusinky slepujeme po dvou k sobě kakaovým krémem. Dáme je do papírových košíčků a svrchu potřeme bílkovou polevou. Doprostřed kápneme trochu marmelády a pomocí párátka ozdobíme dle své fantazie. Pusinky uložíme do chladna zatuhnout.