Rozpustíme máslo a necháme jej vychladnout. Vyšleháme do pěny vejce s cukrem a solí, vmícháme máslo a podmáslí. Přidáme mouku s pudinkovým práškem a práškem do pečiva. Promícháme a vlijeme do formy, pečeme na 175°C asi 30-35 minut. Upečený dort na několika místech propíchneme špejlí a zalijeme 100 ml bezinkového sirupu a necháme vychladnout. V míse vymícháme zbytek bezinkové šťávy, citronovou šťávu i kůru, vanilkový cukr, tvaroh a mascarpone. Vymačkáme želatinu, podle návodu ji rozpustíme, přidáme k ní 8 lžic tvarohové hmoty a smícháme se zbývajícím tvarohem. Dáme na 10 minut chladit, a až začne tuhnout, vmícháme do ní ušlehanou šlehačku. Dort potřeme touto tvarohovou směsí a navrch ozdobíme květy bezu.