Staňte se našimi fanoušky na:

Bezlepkový rybízový koláč

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Z droždí, části cukru a vody připravíme kvásek. Z bezlepkové směsi, zbytku cukru, rozpuštěného vlažného tuku a kvásku vymícháme hustší tekuté těsto, které vlijeme do dortové formy vymazané tukem. Pokryjeme rybízem, posypeme drobenkou (80g sojové mouky hrubé, 60g hery, 40g cukru) a necháme 10-15 minut kynout. Pečeme v troubě vyhřáté na 225°C asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!