Staňte se našimi fanoušky na:

Bezová šťáva

Autor receptu: Neityri (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

35 květů, 4 dkg kyseliny citronové, 1 nakrájený citron na plátky a 2 l vychladlé zvařené vody necháme dva dny louhovat, potom přecedíme a přidáme 1,5 kg cukru a trochu petolu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |27. června 2014
Při zkombinování s dalšími bylinkami - jitrocel, hluchavka, lipový květ, podběl či divizna - vznikne velice zajímavá a zdravá chuť! Odpovědět
tepito |10. srpna 2013
nevaří se? Odpovědět
Peťa:-) |22. června 2013
jistě dobrá Odpovědět
kocmaruska |22. června 2013
už ji mám v lahvích Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
dělávala mamka Odpovědět
Jan |6. března 2013
dělám ze 4 .l vody a deseti květů, nechává se na slunci minimálně dva týdny zkvasit, potom to má grády. Odpovědět
Jan |6. března 2013
super recept, štávu dělala už babička, sodovka se musí schovat : Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!